Totaal aantal pageviews

woensdag 3 april 2013

HELLUPPIE

Nog 11 dagen te gaan!  We gaan het never-nooit-niet halen, HELP!

De auto moest naar de keuring (vervroegd, is normaal in juni maar dan zijn we al weg)  Nu hebben we reparaties voor 900 euro, leuk, not.  Morgen gaat hij naar de garage en is dan hopelijk ook weer dezelfde dag weer klaar.

Vandaag is Liesje gesteriliseerd, ook een mooie 177 eu, dat is in Amsterdam gewoon 2x zo duur als buiten de stad, niet te geloven.  Maargoed geen baby-poesjes tenminste in Hongarije, want hoewel hier in Nederland er haast een wachtlijst was voor haar kindjes lijkt het mij dat er in Hongarije al wel genoeg poezen rondlopen.

Onze stoere peuter Dízel laten we nog even met de kastanjes eraan, hij ontwikkelt zich uitermate goed, is nu al haast de grootste in huis met zijn 6 maandjes (niet de zwaarste dat is Punc, die is 7 kilo) De bedoeling is dat Dízel de buurtkatten en wilde katten uit onze tuin gaat houden om onze kippen en kuikens te beschermen. We hebben wel 2 honden rondlopen maar die zijn zo gewend aan katten dat ze niet eens met hun ogen knipperen als er 1 langsloopt in de tuin, dus dat schiet niet op. Voorheen hadden we een hele oude tante van 20 jaar die nog wel andere katten wegjoeg, sinds haar dood vorig jaar heeft Punc het een beetje over genomen, en hij kan er soms best wel wat van, maar toch is hij vaak wat aan de luie kant, dus al onze hoop is gevestigd op Dízeltje :-)

Zijn stoere blik heeft hij in elk geval al.

Zo op het laatste moment wil iedereen nog even met ons een biertje doen, een etentje een afspraak, een weekendje, pff we hebben daar helemaal geen tijd voor, maar willen natuurlijk ook iedereen nog wel even zien, wat een hektiek!

We kunnen niet wachten tot we veilig aangekomen zijn en de temperatuur wat oploopt, maar wat dat laatste betreft hoef ik op dit moment nog niet in Hongarije te zijn, regen, kou, wind, overstroming, jek!   Nee dan maar nog even 11 dagen pakken hier en dan met de beter temperaturen in Hongarije aankomen :-)


weerbericht HongarijeGeen opmerkingen:

Een reactie posten