Totaal aantal pageviews

woensdag 11 april 2012

Auto gepakt!

De auto is gepakt!  Alles wat we mee wilden nemen paste er deze keer redelijk in:  een bankstel, een wasmachine, gereedschap, boeken, weckpotten, heel veel kleding , dekbedden..  Vanmiddag/vanavond gaan alle opgekweekte plantjes en een overgebleven kerstboom van kerst die nog groen is, in de cabine en morgenochtend de honden op de bagage en de katten in manden op de achterbank. 

We hebben helaas 1 hele dag vertraging opgelopen omdat de auto precies met pasen kapot ging..  hij staat nu volgeladen in de garage en vandaag hopen we hem weer op te halen. 

De weersvoorspellingen voor Hongarije zijn  nog zeer dramatisch voor de komende 2 weken: ALLEEN MAAR REGEN!!  Dit hebben we nog nooit meegemaakt, het is er altijd vele malen beter dan in Nederland.  Dat wordt in de modder glibberen want binnen no-time is  de tuin 1 grote kleimassa die je aan je schoenen plakkend het huis in loopt als je even je schoenen vergeet uit te doen als je naar de wc of koelkast loopt.. IEKKKK.

Nouja het is in elk geval goed voor de plantjes die ik meeneem, die zullen lekker gaan groeien wat ook wel eens anders is geweest. Een paar jaar geleden namen we al onze plantjes mee in mei en toen we terugkwamen in juli had het in de tussentijd NUL mm geregend, de plantjes waren niet erg blij hiermee.

We willen ook wat boompjes planten, dat kan nog net, 2 magnolia's en wat konifeer-achtigen aan de straat. Ook deze zullen blij zijn met de regen.

Vandaag nog laatste dingetjes pakken en wat boodschappen doen zodat we de eerste dagen door kunnen komen en dan om 6 uur morgenochtend op pad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten