Totaal aantal pageviews

maandag 2 april 2012

over 9 dagen op vakantie

Over 9 dagen vertrekken we weer naar ons huisje. 8 februari waren we er voor het laatst en in die korte periode hebben we het weer voor elkaar gekregen om overal in huis stapels en dozen te verzamelen van alle spullen die nu weer mee moeten.

Iedere keer weer hebben we grote moeite om alles in onze bus te krijgen die echt niet klein is. En iedere keer denken we dat het wel de laatste keer zal zijn dat we zo tot de nok toe vol zitten.  grote terugkomende vergissing!

Omdat  het voorjaar is moeten al mijn zaailingen mee die de moestuin in gaan, tomaten, paprika, rode peper, courgette, goudsbloem en pompoen.  Meer doe ik dit jaar niet omdat de tuinman toch niet zo regelmatig komt als wij hoopten en dus kwetsbare plantjes verloren gaan.  

Verder gaat er in de auto natuurlijk altijd al ons gereedschap: zaagtafel, boormachines, schroefmachines, slijptol noem maar op, een kwart van de auto is alleen al gevuld met gereedschap.. Dan nog alle boeken die ik verzamel op marktplaats over natuur, bio-boeren, kippen, paddestoelen en geneeskrachtige kruiden.

En dan niet te vergeten: onze 3 katten en 2 honden, waarvan de laatsten ook niet kleine schoothondjes zijn. 

Hier een plaatje van een paar jaar geleden, 1 kat en 1 hond zichtbaar op de foto.

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuk stel om mee te reizen zeg.
  Zit de kat ook los onder het rijden ??

  Groetjes Conny.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de eerste jaren wel, maar tegenwoordig gaat hij in een korfje, hij begon op het dashbord te lopen en dat is niet de bedoeling :-)

   Verwijderen