tag:blogger.com,1999:blog-786314836051336345.post4634035901567878377..comments2022-04-19T10:16:27.453+02:00Comments on Piroska in Paprikaland: vlierbloesemwijn makenUnknownnoreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-786314836051336345.post-91215210060474505752013-06-05T07:07:58.737+02:002013-06-05T07:07:58.737+02:00Ik maak gewone bruine broden, brood zonder kneden,...Ik maak gewone bruine broden, brood zonder kneden, dus half witte bloem, half volkoren, best veel water, klein beetje gist, dan heb je een soort oliebollendeeg, heel dun dus. Dit laat ik 12 uur staan en dan gaat het in de vormen. Dit laat ik nog een uur of 3 of 4 staan en dan bak ik ze lekker heet af, een graad of 250. Weinig werk, veel tijd erg lekker :-)Piroskahttps://www.blogger.com/profile/12569678076742490775noreply@blogger.com